Silvoiță de Berind, produs tradițional delicios din Ardeal. Lăpușan: „Acea culoare unică, movulie-roșiatică, în funcție de cât de dulci și coapte sunt prunele…”
@cluj.1 Remus Lăpușan: „Așa primeau părinții și bunicii noștri toamna, prepararea silvoiței fiind sfântă, an de an, la început de răpciune. Cazanul cu prune fierbea pe valsul lemnelor ce trosneau în foc iar prunele bistrițe își dezvăluiau treptat aroma pe măsură ce treceau orele de fierbere” #silvoita #silvoitaardeleana #cluj #prune #remuslapusan #toamna #septembrie #cazan #magiumdeprune ♬ sunet original - Cluj 1
Loading advertisement...
Preload Image
Up next

Veste bună pentru turiștii din Apuseni: Se poate urca pe Vlădeasa cu mașina până la cota 1.400 metri!

Cancel
Stinge lumina
De văzut mai târziu
Automat
0 Comentarii
Sus